Frakt & returer

Fraktkostnader

Frakt tillkommer på alla paket. Hur mycket avgörs av vikt och om paketet är skrymmande eller ej, samt om det är extra ömtåligt. Du betalar endast frakt en gång, oavsett hur många produkter du köper. Har du några frågor så tveka inte att ringa eller maila oss. 

Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Leveranstid

Om du inte har bokat ett specifikt leveransdatum kan du räkna med att leveransen tar ca 2-7 arbetsdagar, oftast får du dina produkter snabbare. Leveranser sker med Schenker. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till rhmonline.se vid beställningstillfället är korrekt.

Normalt skickas varorna så snart beställningen kommit in. Vi reserverar oss för förseningar samt slutförsäljning. När vi skickar produkterna får du ett kollinummer som du kan kontrollera när du loggar in på ditt konto på RHMOnline. Du kan sedan själv söka var ditt paket befinner sig.

Retur och Ångerrätt

Du har juridisk rätt att häva ett köp inom 14 dagar utan att behöva ange orsak under förutsättning att produkten skickas tillbaka till oss i oförändrat och oskadat skick. Tidsfristen startar den dag då produkten anländer till dig. OBS! Paket returneras endast till nedanstående adress inom den föreskrivna tiden, för att tidsfristen ska anses ha uppfyllts:

Postadress:
Grevegatan 32
81 540 Tierp

Förpacka produkten väl och returnera den i sin originalförpackning som kundretur (inte mot postförskott). Bifoga även reklamationsorsak. 

När en produkt returneras till oss måste du som kund stå för returfrakten. I garantiärenden, eller om vi har levererat fel produkt, står vi för kostnaden för returfrakten och överför beloppet till önskat konto. Ersättningsleveranser är avgiftsfria.